Chat gratis

dissabte, 21 de març del 2015

MAGDALENA 2015!!!



Per celebrar l'arribada de les festes de la Magdalena hem realitzat el projecte: "CASTELLÓ, la nostra ciutat".

Resultat d'imatges de el tio nelo iles ffestes d ecastelloPer iniciar el projecte vam anar a vore l'espectacle musical "EL TIO NELO I LES FESTES DE CASTELLÓ". 
L'espectacle ens va apropar a conèixer l'origen de les festes de la Magdalena, unes festes fundacionals  que representen tota  la nostra història i com es va  fundar la ciutat des del castell vell a la plana. En la segona part de l'espectacle vam aprendre a construir una GAIATA, encara que nosaltres ja som quasi uns artistes gaiaters després de ser el segon any que construim una. Però... ràpidament ens vam posar a treballar i vam fer LA GAIATA GALÀCTICA seguint la definició del poeta Miquel Peris:
 "UN ESCLAT DE LLUM, SENSE FOC NI FUM"
L'ultima part de l'espectacle va tractar de com es va fer el himne de les festes "EL ROTLLO  I CANYA" del músic Pepito Garcia. Un recull de cançonetes típiques: "la Tarara", "Les penes són...", "Som de Castelló"...
Després de conèixer les nostres tradicions: música, dansa,  vestimenta, menjars... hem volgut felicitar-vos les festes fent una gran actuació. 
Esperem que vos agrade i... "BONES FESTES"
                                        

I com no podia faltar en qualsevol festa...LA MASCLETÀ. 
Gràcies a una companya de 2nA vam fer esclatar una traca molt especial.

                                   

La vesprada del divendres per preparar-nos per a les festes vam fer el porrat. 
QUÈ BÉ ENS HO VAM PASSAR I TOT ESTAVA BONÍIIIISSIM!!!


 

  









I com no podia faltar i per tercer any consecutiu vam fer entre tots els xiquets i xiquetes de l'escola "LA GAIATA DEL LLUIS REVEST"
Aquest curs representavem una  gran GAIATA formada pel  gaiato, les llums de les 19 gaiates i com no... amb les xiquetes del meneo. 
aplausosNo cal dir que... ESTEU FETS UNS GRANS ARTISTES!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada