Chat gratis

dissabte, 21 de març del 2015

MAGDALENA 2015!!!



Per celebrar l'arribada de les festes de la Magdalena hem realitzat el projecte: "CASTELLÓ, la nostra ciutat".

Resultat d'imatges de el tio nelo iles ffestes d ecastelloPer iniciar el projecte vam anar a vore l'espectacle musical "EL TIO NELO I LES FESTES DE CASTELLÓ". 
L'espectacle ens va apropar a conèixer l'origen de les festes de la Magdalena, unes festes fundacionals  que representen tota  la nostra història i com es va  fundar la ciutat des del castell vell a la plana. En la segona part de l'espectacle vam aprendre a construir una GAIATA, encara que nosaltres ja som quasi uns artistes gaiaters després de ser el segon any que construim una. Però... ràpidament ens vam posar a treballar i vam fer LA GAIATA GALÀCTICA seguint la definició del poeta Miquel Peris:
 "UN ESCLAT DE LLUM, SENSE FOC NI FUM"
L'ultima part de l'espectacle va tractar de com es va fer el himne de les festes "EL ROTLLO  I CANYA" del músic Pepito Garcia. Un recull de cançonetes típiques: "la Tarara", "Les penes són...", "Som de Castelló"...
Després de conèixer les nostres tradicions: música, dansa,  vestimenta, menjars... hem volgut felicitar-vos les festes fent una gran actuació. 
Esperem que vos agrade i... "BONES FESTES"
                                        

I com no podia faltar en qualsevol festa...LA MASCLETÀ. 
Gràcies a una companya de 2nA vam fer esclatar una traca molt especial.

                                   

La vesprada del divendres per preparar-nos per a les festes vam fer el porrat. 
QUÈ BÉ ENS HO VAM PASSAR I TOT ESTAVA BONÍIIIISSIM!!!


 

  









I com no podia faltar i per tercer any consecutiu vam fer entre tots els xiquets i xiquetes de l'escola "LA GAIATA DEL LLUIS REVEST"
Aquest curs representavem una  gran GAIATA formada pel  gaiato, les llums de les 19 gaiates i com no... amb les xiquetes del meneo. 
aplausosNo cal dir que... ESTEU FETS UNS GRANS ARTISTES!!!

dijous, 19 de març del 2015

CARNESTOLTES

La setmana de CARNESTOLTES ho vam passar d'allò més bé! 
Com ja és costum en la nostra escola vam començar la setmana amb les consignes que el rei Carnestoltes ens anava manant:
CARA PINTADA,
Gifs Animados Carnaval (2) CALCETINS DIVERTITS, 
COLLARS I CORBATES, i
PENTINATS DIVERTITS.


El tema de la disfressa d'aquest any ha estat "ELS JOCS" i nosaltres vam escollir anar de "PLAYMOBIL"
Gràcies a la col·laboració de les mamas vam fer unes disfresses espectaculars : el PLAYMOBIL POLICIA, EL PLAYMOBIL GENET, EL PILOT, LA HOSTESSA I EL PLAYMOBIL CAVALLER.


El divendres va ser la desfilada on tots els xiquets i xiquetes de l'escola van lluir les seues disfresses: dominó, parxís, cartes, qui és qui?, playmobils, escacs, minecraft i clash of clans. 
Tots acompanyats per la xaranga i el rei Carnestoltes.
 Va ser un dia màgic!!!


CARTES D'AGRAÏMENT

El passat mes de desembre vam anar a l'espai d'art contemporani per vore l'exposició de CHIHARU SHIOTA "Cartes d'agraïment". Aquesta artista japonesa ha volgut mostrar diferents formes de donar les gràcies amb una composició meravellosa formada per 10.000 cartes. 
Ha estat una exposició ESPECTACULAR!!!