Chat gratis

dissabte, 28 de febrer del 2015

DIA DE L'ARBRE

El divendres 30 de gener vam eixir a l'hort a celebrar  el Dia de l'arbre.
Entre tots vam plantar un arbre fruiter L'ARBRE GALÀCTIC. 
Com que l'encarregat de l'hort, Jose, ja ens havia fet el clot, nosaltres vam posar un poc de terra bona, vam plantar l'arbre i el vam tapar. Per últim entre tots el vam regar.
 Ara ens toca cuidar-lo i observar el seu creixement.

 

 

  Arbres - GIFMANIA

dilluns, 9 de febrer del 2015

FESTA PER LA PAU 2015

Com tots els anys el passat 30 de gener vam celebrar la festa per la Pau commemorant l'aniversari de la mort  de Mahatma Gandhi i  recordant la seva tasca en favor de la No-violència i la Pau

Aquest any també hem volgut fer homenatge al premi Nobel 2014: Malala Yousfzai qui va lluitar pel dret de les xiquetes a assistir a l'escola amb el lema: 
UN XIQUET, UN MESTRE, UN LLAPIS I UN LLIBRE PODEN CANVIAR EL MÓN.
 
Nosaltres hem volgut celebrar aquest dia fent entre tots els alumnes de l'escola el mural CONSTRUÏM UN MÓN MILLOR. 

  
Durant la setmana totes les classes van confeccionar un braç i un desig amb una paraula bonica relacionada amb la PAU, la nostra va ser: EMPATIA.

La festa va començar amb un bonic discurs que van fer els nostres companys de 5é, després vam muntar el mural i per últim vam cantar "EL SWING DE LA PAU".



                            


 
VA SER UN DIA MOLT BONIC!!!
 

VISITA D'UNA AMBULÀNCIA


Per tindre major informació del projecte que estem estudiant "EL COS", hem rebut la visita d'una ambulància. A més a més de vore per dins el vehicle, el tècnic sanitari ens ha fet una explicació de tot el que es pot fer en aquesta ambulància de suport vital bàsic. Hem aprés moltes coses i ho hem passat molt bé. 
Des d'ací volem donar les gràcies al papa de David que ha fet possible aquesta activitat.