Chat gratis

dimecres, 24 de desembre del 2014

FELICITACIÓ DE NADAL



Ja han finalitzat les classes i ara podeu gaudir d’un periode de vacances. Este primer trimestre ha estat un temps de treball, de coneixement, de molts aprenentatges i...en determinats moments de molta diversió. Després de tot l'esforç que heu fet, he de FELICITAR-VOS pel vostre treball. 
Ara vos toca disfrutar d'aquestes festes tan boniques, plenes d'emocions i il·lusions. 
Segur que ho passareu molt bé!
Des d’aquesta finestreta , que poc a poc vos mostra un poquet   d’allò  que fem   vull   desitjar-vos a tots: xiquets/es,  pares  i  mares  que  passeu  un...

                    

dissabte, 13 de desembre del 2014

HALLOWEEN

El passsat 30 d'octubre vam celebrar a la classe "HALLOWEEN". Vam elaborar un BEURATGE MÀGIC amb uns ingredients molt especials però plens de màgia.

Per portar a terme l'encanteri de les bruixes vam dir les paraules màgiques "UNA, DORI TERI..." 




ESTAVA BONÍSSIM!!!
 











 

divendres, 28 de novembre del 2014

JA SOM DE SEGON!!!

Gifs Animados - Imagenes Animadas--Hola a tots els nostres SEGUIDORS/ES!!!
Ja estem un altra vegada ací per contar-vos les nostres experiències.
Ara ja som de segon i des de l'ordinador de la nostra classe escriurem les adventures dels GALÀCTICS. BENVINGUTS!!!

                  

dimarts, 25 de novembre del 2014

EXPOSICIONS ORALS

Per finalitzar el projecte dels animals, els components dels diferents grups van exposar el seu treball. Mamífers, Aus, Peixos, Amfibis, Rèptils i Insectes van fer una gran exposició oral, explicant molt bé les principals característiques del grup  que els havia tocat. Mireu els videos i ho comprovareu!!!


                 

                                     



             

                                      

dimecres, 11 de juny del 2014

VISITA AL BIOPARC

Estudiant el projecte dels animals hem tingut la necessitat de saber més   i per aixó vam decidir que  el viatge de fi de curs el fariem al Bioparc. 
Així que el 15 de maig allí que vam anar.
Al Bioparc hem pogut vore  molts dels animals estudiats i altres de nous,  com són els llocs on viuen, la vegetació de la selva tropical, les diferències de la sabana en l'estació seca o la de les pluges... i moltes, moltes coses més. Mireu si sabiem que fins la monitora d'allí ens va felicitar!
Ha estat una eixida molt interessant i ens ho hem passat d'allò més bé.!!!




diumenge, 1 de juny del 2014

VISITA DE MASCOTES

Dins del projecte "Els animals" hem tingut la visita d'algunes mascotes. Observant i escoltant  hem pogut aprendre moltes coses ja que els  companys ens han contat com els cuiden, que mengen, que els agrada...Mireu les fotos i els videos i els coneixereu.
Han estat unes visites molt divertides!!!
LAIKA, la gosseta de PEPE


La tortuga de Nuria
  
 



   

                        


     
                       

                                     



El cobai de Miguel from patriabego on Vimeo.

dimarts, 13 de maig del 2014

ANIMACIÓ LECTORA


Fa unes setmanes vam fer una visita a la BIBLIOTECA.
 Amb l'ajuda d'uns personatges fantàstics ens van ensenyar  l'organització  i  el funcionament d'aquest espai tan màgic.
 Vam fer una ruta literaria on vam conèixer diferents tipus de llibres: poesia, còmics, contes, llibres de consulta...i per finalitzar vam ser els protagonistes de varies històries.
CARMINA, LA PINGÜINA QUE VE DE L'ARGENTINAAquesta visita ha sigut l'inici d'una sèrie d'activitats d'animació lectora que estem  continuant a la classe amb la lectura per capítols de diferents llibres. Ja hem llegit uns quants  com: "Carmina, la pingüina que ve de l'Argentina", 

"La llegenda de Sant Jordi" per celebrar el dia del llibre
La bruixa que no sabia riure i ara estem amb les històries d'una bruixa molt especial.
     

diumenge, 13 d’abril del 2014

LA GAIATA DELS GALÀCTICS

Aquest any ens hem convertir en artistes gaiaters, ja que entre tots hem fet una gaiata: LA GAIATA DELS GALÀCTICS.
La nostra companya Nagore, com a bona gaiatera ens va portar uns materials i de seguida ens vam posar a pensar com podriem fer-la. 
Una vegada confeccionada vam escriure el text.




TITOL: LA GAIATA DELS GALÀCTICS
1. MATERIALS
  • Caixes de plàstic
  • Càpsules de cafe
  • Cartolines i retoladors
 2. PROCÉS 
  • Apilem les caixes i construim dos gaiates: la gran i la infantil.
  • Posem les càpsules al voltant per fer les llums i amb paper fem els gaiatos decorant-los amb cinta roja, groga i verda per a la cinteta.


  • Decorem les cartolines amb motius magdaleners i els peguem a les caixetes.
QUÈ BONICA HA QUEDAT!!!


El divendres per la vesprada van fer per segon any consecutiu la gaiata de l'escola. Tots els xiquets i xiquetes del cole vam participar fent CANYES i ROTLLOS que al ritme de música castellonera anavem girant i quan va sonar el Rotllo i canya vam formar tots junts un gran GAIATO. Per finalitzar tots vam ballar una dansa.

                              

diumenge, 16 de març del 2014

VISITA AL PLANETARI

Per finalitzar el PROJECTE DE L'UNIVERS hem fet una visita al PLANETARI DE CASTELLÓ. 
Amb la projecció que hem vist en la cúpula hem pogut comprovar moltes de les coses que hem aprés a la classe, que per cert...HAN SIGUT MOLTES!!!
En la primera part del projecte vam realitzar un treball cooperatiu on vam fer els murals de cadascú dels punts a estudiar. Després vam fer les exposicions orals i per últim hem fet el nostre llibre de l'Univers. 



Tot aquest treball ha finalitzat amb la visita al Planetari, on  a més a més d'aprendre moltes coses HO HEM PASSAT D'ALLÒ MÉS BÉ!!!.
A banda de la PROJECCIÓ sobre L'UNIVERS, hem visitat l'exposició de LES ILLES COLUMBRETES, i hem jugat als JOCS DE CIÈNCIA que hi ha al recinte.  
Allí hem pogut experimentar la màgia dels ESPILLS, la PROPAGACIÓ DEL SO i el moviment de rotació de la Terra amb el PÈNDOL de FOUCAULT. 
MIREU QUE BÉ HO HEM PASSAT!!!
VISITA AL PLANETARI on PhotoPeach

dijous, 6 de març del 2014

CARNESTOLTES

La setmana passada va ser molt divertida ja que vam celebrar la festa de CARNESTOLTES. Vam començar amb les consignes que dia a dia ens manava el rei Carnestoltes i com cal tots ho feiem per no pagar la multa.


Van ser: "Tots amb pijama, bata i sabates d'anar per casa", "Pentinats divertits", "Amb gorra cap arrere i ratlles a la cara" i "vestimenta descombinada"


Tortugas Ninja - GIFMANIAPer finalitzar la setmana, el divendres  vam fer la desfilada del "COMICTOLTES" on vam poder veure a Peter Pan i Campaneta, Pepa Pig, els Pitufos, Zipi i Zape, Angry Birds, els Picapedra, i a LES TORTUGUES NINJA.

Ho vam passar d'allò més bé!!!

Des d'ací, volem donar les gràcies a totes les mares que han vingut a ajudar-nos a fer la disfressa... GRÀCIES!!! 



 

                              <

diumenge, 2 de març del 2014

LA PAU ESTÀ MALALTA

Fa dos setmanes, amb motiu de la festa per la Pau, els companys de 3r ens van convidar a veure "La Pau està malalta". Activitat teatral que havien preparat  a classe sota la direcció de la seua mestra Berta i com no.... calia fer una representació. A nosaltres ens va encantar fer de  públic ja que  van ser uns actors i actrius excepcionals.
      ENHORABONA a tots i a totes!!!   
          HO HAVEU FET GENIAL!!!

             

dimarts, 11 de febrer del 2014

MATEMÀTIQUES DIVERTIDES



BUBBLZ, THE MATHEMATICAL CLOW

La setmana passada vam gaudir d'una classe de matemàtiques super interessant. Ens va visitar BUBBLZ, una pallassa anglesa que ens va ensenyar que...

Maths is fun, maths is everywhere!!!

Vam aprendre a mesurar,  les característiques dels polígons,  la capacitat del metre cúbic... i tot d'una forma molt divertida i en anglés.

                   

També vam experimentar amb pompes de sabó. 
Va ser una experiència superdivertida!!!


                      




diumenge, 9 de febrer del 2014

FESTA PER LA PAU


El passat 30 de gener vam celebrar la festa per la Pau commemorant l'aniversari de la mort  de Mahatma Gandhi i  recordant la seva tasca en favor de la No-violència i la Pau. Aquest any també hem volgut fer homenatge a un altre premi Nobel: Nelson Mandela qui va lluitar per la igualtat de les persones al seu país.
 
Aquest curs hem volgut celebrar aquest dia fent entre tots els alumnes de l'escola EL PASTÍS DE LA PAU. 
Durant la setmana totes les classes van confeccionar un tros d'aquest pastís amb una paraula bonica relacionada amb la PAU, la nostra va ser: SOLIDARITAT.
 

La festa va començar amb un bonic discurs que van fer els nostres companys de 5é i poc a poc, amb música africana i anomenant el nostre ingredient, vam elaborar el gran pastís de la PAU. 
Després vam cantar "AMUNT LA PAU"  i vam ballar una dansa africana.
Va ser un dia molt bonic i vam aprendre a estimar-nos més!!!
                      

dissabte, 1 de febrer del 2014

ESPAI D'ART CONTEMPORANI

L'últim dia abans de les vacances de Nadal vam anar a l'Espai d'Art Contemporani de Castelló a veure l'exposició d'art 5 x 5.

A més a més d'aprendre molts conceptes relacionats amb l'art ( volum, perspectiva, minimalisme, abstracció...) ho vam poder experimentar fent les nostres pròpies escultures. 
Mireu que bé ho vam passar!!!